Beveiligers - Brandwacht huren, bij uit val BMC, erkend door Gemeente en Verzekeraar

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Beveiligers

Als u een beveiliger nodig heeft bent u bij ons aan het goede adres. NU Brandveilg heeft zich nu ook gespecialiseerd in het uit lenen van beveiliger voor korte en langere opdrachten. U kunt bij ons al beveiligers in huren voor 26,50 euro per uur.

NU Brandveilig levert gediplomeerde en ervaren beveiligers met een geldige beveiligingspas en met HACCP certificaat, VCA en VOG.

Onze beveiligers kunt u inhuren met de volgende gespecialiseerde opleidingen, zo dat onze beveiligers een echt bijdragen kunnen leveren aan u organisatie.
Heeft u een beveiliger/brandwacht nodig of een beveiliger met BHV of EHBO en/met een HACCP certificaatof een beveiliger die u ook als verkeersregelaar wilt in zetten, vermeld u dit in uw aanvraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken,  zo dat we het met u en uw organisatie kunnen afstemmen wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen en dat wij zo een bijdrage kunnen leveren aan u organisatie.

NU Brandveilig beschikt ook over BHV-ers en EHBO-ers, die u tijdens evenementen of activiteiten flexibel kunt inzetten als aantoonbare, preventieve maatregel en als repressieve maatregel bij incidenten. Indien u niet over voldoende deskundigen beschikt kunt u putten uit opgeleide all rounders die u assisteren bij de activiteiten.
De BHV-er en EHBO-ers zijn opgeleid voor het optreden bij slachtofferhulp en bij brand en ongeval bestrijding. Deze deskundigen kunnen incidenteel of voor langere tijd ingezet worden.

Afhankelijk van uw wensen kan de BHV-er ook beschikken over een opleiding brandwacht, EHBO, beveiliger en VCA basis of VOL.

De BHV-er en EHBO-er heeft eigen persoonlijke beschermingsmiddelen zo als herkenbare kleding en veiligheidsschoeisel. Aanvullende middelen kunnen tegen meerprijs geleverd worden.
Dit betreft onder andere:

+ Veiligheidshelm;
+ Mobiele blusmiddelen;
+ AED;
+ Verbandmiddelen.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu